Kerstboom verzorgingstips

Om zo lang mogelijk van uw kerstboom te kunnen genieten is de juiste verzorging erg belangrijk. Bekijk onderstaande verzorgingstips voor de juiste verzorging van uw kerstboom.

Verzorgingstips
Tip 1: Laat de boom eerst acclimatiseren

Om ervoor te zorgen dat de overgang van binnen naar buiten minder hard is, is het verstandig om uw kerstboom eerst te laten acclimatiseren. Dit kunt u doen door de boom een of twee dagen in de gang, kelder of schuur te zetten. De kerstboom zal hierdoor zijn naalden langer behouden.

Tip 2: Geef de boom voldoende water

Kerstbomen zijn net snijbloemen. Ook zij hebben water nodig. Soms verbruikt een kerstboom namelijk wel een liter water per week. Geef uw kerstboom water om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Onze Easy Fix kerstboomstandaard heeft een waterreservoir, waardoor u de boom gemakkelijk water kunt geven.

Tip 3: Zet de boom niet te dicht bij de verwarming

Ook dit zorgt ervoor dat de boom sneller uitdroogt en zijn naalden zal verliezen. Zet de kerstboom daarom niet te dicht bij de verwarming.

Dit waren de verzorgingstips. We hopen dat u door het toepassen van de bovenstaande tips extra lang kunt genieten van uw mooie, echte kerstboom. Wij wensen u alvast prettige feestdagen toe!