Onze kerstbomen

Vers van Doetinchemse zandgrond: dat zijn de kerstbomen van Echte Kerstboom. Boerderij ‘t Geutjen kweekt al meer dan 35 jaar kerstbomen, en is daarbij inmiddels een begrip in de Achterhoek. Op het kleine boerenbedrijf wordt elke boom met zorg behandeld. Bijna dagelijks zijn wij bezig met onkruid wieden, het planten van kerstbomen, snoeien of indien nodig het bewateren van de bomen. En dit alles doen wij met één doel: om u van een zo’n mooi mogelijke kerstboom te voorzien met Kerst.

Als rasechte Achterhoekers zijn wij trots op ons Achterhoekse streekproduct. Met een kerstboom van Boerderij ‘t Geutjen, of dus Echte Kerstboom, bent u verzekerd van een 100% verse kerstboom van Nederlandse bodem. Wanneer u op werkdagen voor 14.00 uur een kerstboom (tot 1.75 meter) bij ons besteld wordt deze dezelfde dag nog voor u gezaagd en verzonden.

Uiteraard bent u ook bij ons in Doetinchem welkom om een kerstboom uit te komen zoeken. Bij ons op de boerderij hebben wij de mooiste kerstbomen uitgestald staan, maar als u het leuk vindt mag u ook zelf het land op om er eentje uit te graven of om te zagen. Trek wel laarzen aan – want het kan modderig zijn – en neem uw eigen gereedschap mee. Een echte belevenis voor het hele gezin.

Benieuwd naar onze kerstboomvelden? Bekijk dan onderstaande foto’s voor een kleine impressie.