DE EASYFIX KERSTBOOMSTANDAARD

Bij onze kerstbomen verkopen wij ook kerstboomstandaarden. De handige kerstboomstandaard van EasyFix maakt het mogelijk om uw kerstboom water te geven. In onze webshop vindt u voor elke kerstboom een passende standaard.

De Easyfix kerstboomstandaard

AL 18 JAAR FAN VAN DEZE STANDAARD

Bij Echte Kerstboom Doetinchem, de webshop van Boerderij ‘t Geutjen, verkopen wij inmiddels al 18 jaar de EasyFix kerstboomstandaard.  We hebben deze standaard destijds gezien op een kerstbomenbeurs en waren meteen fan van het product. In de buurt waren wij een van de eerste kerstboomverkopers die de EasyFix kerstboomstandaard verkochten. Inmiddels gebruiken veel van onze klanten het systeem en zijn zij hier dolenthousiast over. We zijn blij dat we ons enthousiasme hebben kunnen overbrengen op onze klanten.

Picea Abies 300 cm

Een Picea Abies op een EasyFix kerstboomstandaard

UW KERSTBOOM STAAT BINNEN ENKELE SECONDEN KAARSRECHT

Met een kerstboomstandaard van Easyfix staat uw kerstboom binnen enkele seconden kaarsrecht. Bij Echte Kerstboom gaan wij na uw online bestelling het land op om een mooie kerstboom om te zagen. Vervolgens boren wij een conisch gat in de stam van deze kerstboom, voordat we de boom versturen. Hierdoor kunt u uw kerstboom direct op een EasyFix standaard plaatsen.

Met een EasyFix kerstboomstandaard zet u uw kerstboom binnen 5 seconden op. De kerstboom staat altijd stevig en kaarsrecht, en door het waterreservoir is het mogelijk om de kerstboom water te geven. Hierdoor behoud de kerstboom langer zijn naalden en blijft de boom langer mooi. In de video onderaan deze pagina ziet u hoe gemakkelijk de EasyFix kerstboomstandaard werkt. 

VOOR ELKE KERSTBOOM EEN GESCHIKTE STANDAARD

Voor elke kerstboom is er wel een geschikte EasyFix kerstboomstandaard te vinden. Zo ook voor onze L, XL & XXL kerstbomen. Welke standaard geschikt is voor uw kerstboom hangt dus af van de grootte van uw boom. Let er bij het bestellen op dat u voor de juiste standaard kiest. Wanneer de standaard te licht of te klein is voor de kerstboom die u bestelt kan deze namelijk omvallen.

 

Kerstbomen tot 1.75 meter

Voor bomen tot 1.75 meter kunt u onze kunststof Easyfix kerstboomstandaard gebruiken. De kunststof standaard is licht van gewicht maar prima geschikt voor bomen van deze maat. Deze standaard is verkrijgbaar voor €20,00 in de kleur groen.

EasyFix kerstboomstandaard

 

 

 

 

 

 

 

 


Kerstbomen van 2 tot 2.5 meter

Voor bomen van 2 tot 2.5 meter verkopen wij de XL Easyfix kerstboomstandaard. Deze stalen standaard heeft een doorsnede van 39 cm en is geschikt voor grotere bomen. Verkrijgbaar in de kleur donkergroen.

Easy Fix kerstboomstandaard groen

Kerstbomen vanaf 2.5 meter

Voor bomen vanaf 2.5 meter is de XXL Easyfix kerstboomstandaard geschikt. Ook deze standaard is gemaakt van staal en uitgerust in de kleur groen. De XXL standaard heeft een doorsnede van 49 cm en heeft dezelfde uitstraling als de stalen kerstboomstandaard hierboven.